Teamuitje op maat

Teamuitje op maat

Teambuilding, maar dan nét even anders!

Onze teamuitjes kunnen worden ingericht op teambuilding maar ook op de persoonlijke ontwikkeling van je teamleden. Een teamuitje op maat kan één geweldige dag worden, maar ook een meerdaags event. Een teamuitje op maat is bedoeld om jouw teamleden op elkaar in te laten spelen en ze uit hun ‘comfortzone’ te halen. Het programma kan alle kanten op; van gesprekken op het strand tot het bouwen van zandkastelen en andere ‘out-of-the-box’-situaties. Maar ook een teamuitje op maat in een van de prachtige Nederlandse bossen geeft veel indrukken en levert mooie resultaten. De natuur is een prachtig en vooral leerzaam element!

Leuk weetje: wij organiseren ook teamuitjes op maat op de Waddeneilanden!

 

Even ontspannen…

Tijdens dit bijzondere teamuitje wordt er echt niet alleen maar hard gewerkt! Binnen het programma is voldoende ruimte en tijd om te genieten van de prachtige omgeving. De prachtige natuurgebieden biedt voor iedereen mogelijkheden om te ontspannen. Vanzelfsprekend bestaat de mogelijkheid om het programma naar uw eigen wensen aan te passen.

 

Overnachten

Wil je een twee- of driedaags teamuitje met overnachting? De Teamuitjesmakelaar regelt het! Wil je liever niet met de boot naar een Waddeneiland, kies dan voor een team event op het vaste land. Bij ons is alles mogelijk!