Over ons

Wij voor jullie

Wij van De Laat Teamuitjesmakelaar richten ons op de ontdekking en ontwikkeling van competenties en talenten van medewerkers/teamgenoten. Wij doen dit door uitdagende en grensverleggende opdrachten en games in te zetten. Ook bieden wij teamcoaching en individuele coaching trajecten aan. Deze trajecten stemmen we altijd af met de opdrachtgever.

Wij houden ons vooral bezig met teamontwikkeling in de breedste zin van het woord. Dit kan een succesvol team zijn, waar het kennen en ontdekken van elkaars talenten, kwaliteiten en mogelijkheden centraal staan. Ook begeleiden wij bij het oplossen van problemen binnen een team. Er zitten altijd doelen aan onze teambuildingsactiviteiten gekoppeld. Door middel van deze doelen is een dag samen werken aan teambuilding altijd een leerzame en vooral ook leuke dag. Daarnaast zijn al onze programma’s door onszelf geschreven of in overleg met de opdrachtgever ontworpen.

Collega’s of andere teamgenoten kunnen elkaar en elkaars kwaliteiten beter leren kennen tijdens de bedrijfs- of teamuitjes van De Laat Teamuitjesmakelaar. Zo’n dag is in eerste instantie gezellig, maar óók enorm leerzaam! In veel van onze uitdagende en grensverleggende opdrachten en games zijn doelen verwerkt. Communiceren, samenwerken en taken verdelen; het komt allemaal aan bod. 

Voor teams die niet optimaal functioneren en een steuntje in de rug kunnen gebruiken, bieden wij coaching trajecten aan. Door middel van verschillende programma’s gaan we met elkaar aan de slag om problemen en misverstanden binnen het team op te lossen. Hoe vaak gebeurt het immers niet dat ‘die afstandelijke collega’ eigenlijk heel verlegen maar ook erg aardig blijkt te zijn? Ook kan het zijn dat een individueel lid zich niet goed voelt in de rol die hij of zij binnen het team heeft. In dat geval kunnen we met een competentietest en individuele coaching in kaart brengen waar zijn of haar kwaliteiten wél liggen!

Onze activiteiten kunnen bij een bedrijf of andere organisatie zelf, maar ook op een locatie naar keuze plaatsvinden.

Wij geloven..