Stel je vraag

Over ons

Teamuitjes makelaar richt zich op de ontdekking en ontwikkeling van competenties en talenten van medewerkers. Wij doen dit door uitdagende en grensverleggende opdrachten en games in te zetten. Ook bieden wij teamcoaching en individuele coachings-trajecten aan. Deze trajecten stemmen we altijd af met de opdrachtgever.

Wij houden ons vooral bezig met teamontwikkeling in de breedste zin. Dit kan een succesvol team zijn, waar het kennen en ontdekken van elkaars talenten, kwaliteiten en mogelijkheden centraal staan. Ook begeleiden wij bij het oplossen van problemen binnen een team. Er zitten altijd doelen aan onze teambuildingsactiviteiten gekoppeld. Door middel van deze doelen is een dag samen teambuilden altijd een leerzame en vooral ook leuke dag. Daarnaast zijn al onze programma’s door onszelf geschreven of in overleg met de opdrachtgever ontworpen.

Teamuitjes of bedrijfsuitjes

Collega’s of andere teamgenoten kunnen elkaar en elkaars kwaliteiten beter leren kennen tijdens de bedrijfs- of teamuitjes van Teamuitjes makelaar. Zo’n dag is in de eerste plaats gezellig, maar ook leerzaam. In veel van onze uitdagende en grensverleggende opdrachten en games zijn doelen verwerkt. Communiceren, samenwerken en taken verdelen: het komt allemaal aan de orde. We zetten daarbij de teamrollen van Meredith Belbin en het GROW-coachmodel in.

Teamcoaching en individuele coaching

Voor teams die niet optimaal functioneren en wel een steuntje in de rug kunnen gebruiken, bieden wij coachingstrajecten aan. Door middel van verschillende programma’s gaan we met elkaar aan de slag om problemen en misverstanden binnen het team op te lossen. Hoe vaak gebeurt het immers niet dat ‘die afstandelijke collega’ eigenlijk heel verlegen maar ook erg aardig blijkt? Ook kan het zijn dat een individueel lid zich niet goed voelt in de rol die hij of zij binnen het team bekleedt. In dat geval kunnen we met een competentietest en individuele coaching in kaart brengen waar zijn of haar kwaliteiten wél liggen.

Onze activiteiten kunnen bij een bedrijf of andere organisatie zelf, maar ook op locaties elders plaatsvinden.

Wij geloven

In de kwaliteit van medewerkers met hun competenties en talenten.
In de persoonlijke ontwikkeling van de medewerkers en vinden dit belangrijk.
Dat een gezonde en vitale werknemer betere prestaties levert.
Dat we met onze programma’s het maximale uit iedereen halen.

Meer informatie ontvangen?

Bel 06 1158 6440 of stuur een WhatsApp!

Volg ons