Over ons

Véel meer dan alleen teambuilding

Onze teamuitjes zijn niet alleen bevorderlijk voor de samenwerking en het vertrouwen in elkaar, het is óók nog eens hartstikke leuk om te doen!

De Laat Teamuitjesmakelaar
Bij De Laat Teamuitjesmakelaar staan we voor je klaar om een onvergetelijk teamuitje te organiseren. Of het een activiteit is in een door jou gekozen stad, een compleet dagprogramma of een meerdaags event. De Laat Teamuitjesmakelaar staat voor jou klaar om te helpen. Wij kunnen voor jou en je team een op maat gemaakt programma maken, passend bij jullie wensen. Willen jullie een uitje voor fun of willen jullie teambuilding? Geen probleem, wij hebben de juiste mensen om jullie te kunnen helpen.

Teamuitjes
Wij houden ons bezig met teamontwikkeling in de breedste zin van het woord. Dit kan een succesvol team zijn, waar het kennen en ontdekken van elkaars talenten, kwaliteiten en mogelijkheden centraal staan. Elkaar (beter) leren kennen en plezier hebben met elkaar, dat staat centraal bij een teamuitje bij De Laat Teamuitjes Makelaar. Jij leert je collega’s kennen, zoals je ze nog nooit eerder hebt gezien!

Teambuilding
Naast het organiseren van teamuitjes, kunnen wij ook begeleiden bij het oplossen van problemen binnen een team. Dan werken wij samen met onze collega’s van ons zusterbedrijf www.acko-management.nl en proberen wij door teamcoaching en teambuilding een start te maken aan het oplossen van de problemen. Er zitten altijd doelen aan onze teambuildingsactiviteiten gekoppeld. Door middel van deze doelen is een dag samen werken aan teambuilding altijd een leerzame en vooral ook leuke dag. Daarnaast zijn al onze programma’s door onszelf geschreven of in overleg met de opdrachtgever ontworpen.

Collega’s of andere teamgenoten kunnen elkaar en elkaars kwaliteiten beter leren kennen tijdens de bedrijfs- of teamuitjes van De Laat Teamuitjesmakelaar. Zo’n dag is in eerste instantie gezellig, maar óók enorm leerzaam! In veel van onze uitdagende en grensverleggende opdrachten en games zijn doelen verwerkt. Communiceren, samenwerken en taken verdelen; het komt allemaal aan bod.

Wij geloven..