Stel je vraag

Crime Scene

Stap uit de dagelijkse sleur en in de bloedstollende wereld van forensische detectives, moordenaars, misleiding en achterdocht met ons Crime Scene-event. Teamuitjes makelaar verandert een trainingsgame in een meeslepende moordzaak. Deze dag wordt duidelijk wie zich als een ware De Cock of Sherlock Holmes de beste speurneus van het bedrijf mag noemen.

Er is namelijk een lijk gevonden en alle aanwijzingen duiden op een moord. Er zijn meerdere potentiële daders, maar wie heeft er daadwerkelijk een motief en geen alibi? En wie speelt er de vermoorde onschuld? Door middel van het stellen van de juiste vragen gaan de deelnemers met hun team op onderzoek uit. Aan hen de opdracht om de verdachten te identificeren en uiteindelijk de moordzaak op te lossen. Met deze trainingsgame leren de deelnemers beter communiceren, doorvragen, samenwerken en verbanden te leggen.

Er zijn meerdere scenario’s:

Deze trainingsgame is ook te boeken als teamuitje en is te spelen in elke willekeurige plaats. Neem contact op voor meer informatie over deze bloedstollende trainingsgame.

Meer informatie ontvangen?

Bel 06-1158 6440 of stuur een WhatsApp!

Volg ons