Alle ervaringen

De teams aan het woord

Hier kun je alle ervaringen lezen van onze klanten. Zo weet je een beetje wat je kan verwachten als je bij De Laat Teamuitjesmakelaar een uitje voor je team boekt. Maar wees gewaarschuwd:

"Wij zijn ervan overtuigd dat onze teamuitjes voor verrassende wendingen zorgen!"

Mohammed

Pactum Jeugd en Opvoedhulp

Samen met het team hebben we een leuk uitje gedaan via “Teamuitjesmakelaar”. Mijn team en ik hebben enorm genoten van deze dag, dit werd zelfs de hele avond nabesproken tijdens ons etentje. Het contact voorafgaand was fijn. Ik heb contact met Jacco gehad, een hele fijne man in het contact en legt alles vooraf goed uit. De dag zelf zijn we goed ontvangen met lekkere koffie en thee bij Herberg ’t Plein. Al met al was het een top dag en hoogstwaarschijnlijk tot volgend jaar!

Meppel Actief

Meppel Actief

Geslaagd teamuitje, warm welkom in herberg het Plein, actief spel in en rondom de stad met leuke puzzels, opdrachten.

Linda

Brasserie de Zeezot

Op vrijdag 12 april hebben wij onze teambuildingsactiviteit laten verzorgen door Teamuitjes makelaar. En het was in 1 woord FANTASTISCH! Wij kozen voor een activiteit in Kamp van Koningsbrugge stijl, en echt iedereen was enthousiast, bloed fanatiek en er wordt nog steeds over nagepraat. Je leert elkaar echt beter kennen in positieve zin! Het was voor herhaling vatbaar. Ook de communicatie met Anne en Jacco vooraf verliep heel soepel. Nogmaals bedankt voor de super geslaagde dag!

Arnoud

De Brandaris

De Laat Teamuitjesmakelaar heeft tijdens het gemeenteweekend van onze kerk ‘De Brandaris’ een fantastisch middagprogramma verzorgd voor zo’n 150 deelnemers, variërend in leeftijd van baby’s tot bejaarden. Met een leuke mix van online spellen, waaronder Levend Cluedo en Crazy 88

Suze

Youké - Sterke Jeugd

Het team kon op korte termijn een heel gaaf moordspel in elkaar zetten op locatie. De opdrachten die we moesten doen waren passend voor het samenwerken in een team. De creativiteit en algemene kennis werden op de proef gesteld. Het fijne is dat het spel zich binnen en buiten afspeelt dus veel afwisseling. Daarnaast ook nog pret achteraf door al de filmpjes en foto’s die zijn ingestuurd tijdens het spel. Een zeer aan te raden bedrijf.

Isala Meppel

Afdeling Neurologie Meppel

12 Oktober hadden wij een teamuitje met de meeste collega’s van neurologie Meppel. Wij hebben Crazy 88 gespeeld……