Alle ervaringen

De teams aan het woord

Hier kun je alle ervaringen lezen van onze klanten. Zo weet je een beetje wat je kan verwachten als je bij De Laat Teamuitjesmakelaar een uitje voor je team boekt. Maar wees gewaarschuwd:

"Wij zijn ervan overtuigd dat onze teamuitjes voor verrassende wendingen zorgen!"

Ina Folkers-Benjamins

Enexis Noord

Na een paar jaar geen teamuitje te hebben gehad, was het eindelijk zover. We werden in Ruinen ontvangen door Jacco en Anne van De Laat Teammanagement met een kopje koffie/thee met gebak.

Gerlanda Smit

Enexis Noord

Ons Teamuitje begon met volop zon en op planning stond de GPS wandeltocht in het mooie Ruinen. Na een korte uitleg volgden we door de GPS coördinaten aangegeven route  en passeerden we mooie boerderijen en weide landerijen.

Emmy van Dijk

Welzijnscoach

Vorige week mochten wij in het Dr. Wumkeshus ons 112,5 jarig jubileum vieren. Voor de activiteiten voor vrijwilligers en medewerkers hebben we de hulp ingeschakeld van teamuitjesmakelaar en dat was een groot succes.

Petra Kwekkeboom

Interakt Contour

Afgelopen september ons teamuitje door De Laat Teamuitjesmakelaar laten maken. Het volledige programma was werkelijk op maat voor ons team. Samen stonden wij sterk en zijn wij gelukkig droog gebleven.

Astrid Nauta

CSG Dingstede Meppel

Tijdens de introductieweek van Dingstede hebben we de Teamuitjes makelaar ingeschakeld. Onze leerlingen hebben gesupt en ze werden onderworpen aan een GPS- tocht door Meppel.

Monique Nederlof

FCC Veenix

De Laat teamuitjesmakelaar een aanrader, persoonlijk bezoek/gesprek vooraf werpt vruchten af tijdens de teambuilding. Half woord nodig om te begrijpen waaraan gesleuteld moet worden binnen een team, kortom een organisatie met ervaring.