Stel je vraag

Teambuilding

teambuilding de teamuitjesmakelaar

Topteams laten de dingen die ze doen vaak simpel lijken. Goede samenwerking vergt echter veel training, coaching, maar ook teambuilding. Teamgenoten die elkaars kwaliteiten en talenten kennen behalen samen vanzelfsprekend betere resultaten dan mensen die niet weten wat de ander wel en niet kan.

De teambuildingsactiviteiten van Teamuitjes makelaar kunnen daar bij helpen. Voor bedrijven en andere groepen maken wij programma’s op maat. In de eerste plaats is de teambuilding vooral leuk en uitdagend, maar achter elke activiteit zit een duidelijk doel. Terwijl de teamgenoten lekker bezig zijn, werken ze – wellicht onbewust – aan betere communicatie of samenwerking.

Samenwerken

Het scala aan mogelijke teambuildingsactiviteiten is groot. Zo kan het bijvoorbeeld zijn dat de deelnemers in een ketel boven een kampvuur zelf hun eten moeten bereiden. Een driepoot om de ketel aan te hangen is dan onmisbaar, dus een groepje technici kan aan de slag om deze in elkaar te knutselen. Stoelen en banken zijn evenmin voorhanden, maar een zaag en boomstammen wel. De sterke mannen kunnen zich uitleven. De ingrediënten voor de maaltijd zijn ondertussen ook niet gratis, dus om aan eten te komen dienen er mogelijk puzzels opgelost te worden. Luidt de aanwijzing ‘A-Z 13’? Er is binnen elk team vast wel een slimmerik die begrijpt dat we de letter M bedoelen.

Meer informatie ontvangen?

Bel 06 1158 6440 of stuur een WhatsApp!

Volg ons