Stel je vraag

De Saboteur

In deze trainingsgame van Teamuitjes makelaar liggen vertrouwen en wantrouwen, oprechtheid en bedrog dichter bij elkaar dan ooit. De Saboteur is een teamuitje programma met spanning en spektakel dat ieder teamlid zich nog lang zal heugen.

Uitdaging

Bij deze game is samenwerking van het grootste belang om de uitdagende opdrachten tot een goed einde te brengen. Zing bijvoorbeeld met de groep en veertig omstanders een liedje in een stadscentrum of loop met z’n allen in tegengestelde richting een roltrap op. Met het voltooien van de taken verdient het team ‘geld’ voor de pot. Dat valt echter niet altijd mee, want er zit een saboteur in de groep. Hij of zij doet er alles aan om het slagen van de opdrachten te voorkomen.

De Saboteur

De Saboteur is de wolf in schaapskleren. Wie is te vertrouwen en wie niet? Het is hoe dan ook een bekende. Een goede vriend, die stille collega of misschien toch die vlotte secretaresse? Staat hij of zij links of rechts? Verraadt de Saboteur zichzelf of houdt hij of zij de kaarten voor de borst?

Lef, vertrouwen, samenwerking, stressbestendigheid en mensenkennis komen samen in deze uitdagende trainingsgame vol actie, bedrog en hilariteit.

De Saboteur is één van onze programma’s voor een teamuitje.

Meer informatie ontvangen?

Bel 06-1158 6440 of stuur een WhatsApp!

Volg ons