Losgeld (tijdelijk niet beschikbaar)

Losgeld

TIJDELIJK NIET BESCHIKBAAR

Wat begon zoals een dag als alle anderen… Na een verbazingwekkende videoboodschap wordt het een dag om nooit meer te vergeten!

Wat blijkt uit de video: De directeur (of een jubilaris of collega) is ontvoerd!

 

Programma van de losgeld challenge
Tijdens dit interactieve teambuilding programma moeten de deelnemers hun collega vrijkopen door zoveel mogelijk losgeld bij elkaar te verdienen. Hierbij wordt de goede samenwerking, de commitment, de creativiteit en de stressbestendigheid van de deelnemers op de proef gesteld. Het geëiste losgeld verdient u door de route te volgen die de iPad aangeeft. Onderweg verschijnen verschillende challenges op het scherm. Door de challenges te voltooien ontvangt u losgeld.

 

Meer info
De losgeld challenge is een echte team wedstrijd! U kunt realtime de score van uw team en de andere teams volgen. U kunt chatten met de andere teams, communiceren met de ontvoerders en uw collega’s dwarsbomen door ze te trakteren op ludieke gadgets. Een gebroken scherm bijvoorbeeld.

Snel want de tijd tikt weg: U heeft maar 2,5 uur!

 

Een onvergetelijk evenement
Vindt u de getuige, die misschien iets meer weet van deze ontvoering? Kunt u de gecodeerde boodschap ontcijferen, die u na goed zoeken op een verdachte locatie vindt? Gaat het om de vluchtroute of is het de plaats van de overdracht?

Onderweg moeten ook filmpjes en foto’s gemaakt worden, deze worden na afloop van het evenement naar u verstuurd.

De dag wordt afgesloten met een onderhandelingsproces. Het team dat gedurende de tocht het meeste losgeld bij elkaar heeft verdiend mag gaan onderhandelen met de ontvoerders. Zij staan voor de zware taak de collega vrij te kopen. Als dit lukt, is het tijd voor een borrel.

Ook beleven?