Stel je vraag

TeamEvent+

Teambuilding op het strand of in het bos

Doorbreek op bijvoorbeeld op het strand de dagelijkse sleur tijdens ons verrassende, uitdagende en ontspannende Teamevent+. Teamevent+ is een trainingsprogramma dat gericht is op teambuilding, maar ook op de persoonlijke ontwikkeling van de medewerker. De uiteenlopende praktijkopdrachten zijn dan ook gericht op zowel de groei van het team als het individu. Wij organiseren dit event ook op de Waddeneilanden. Denk hierbij ook aan de mogelijkheden van een 2-daags event.

Programma op maat

Op het strand krijgen de medewerkers het gevoel dat ze er echt een dagje tussenuit zijn. Wat volgt is een volledig op maat samengestelde dag met opdrachten waarbij de deelnemers op elkaar zijn aangewezen en uit hun ‘comfort zone’ worden gelokt. Het programma kan uiteenlopen van gesprekken op het strand tot het bouwen van zandkastelen en andere out-of-the-box-situaties.
Maar ook het event laten plaatsvinden in de prachtige Nederlandse bossen, geven veel indrukken en leveren mooie resultaten. De natuur is een prachtig leerzaam element.

Ontspanning

Tijdens dit bijzondere teamuitje wordt er echter niet alleen maar hard gewerkt. Binnen het programma is voldoende ruimte en tijd om te genieten van de prachtige omgeving. De prachtige natuurgebieden biedt voor iedereen mogelijkheden om te ontspannen. Vanzelfsprekend bestaat de mogelijkheid om het programma naar uw eigen wensen aan te passen.

Overnachting

Wilt u een tweedaagse teamuitje met een overnachting? Wij regelen het.

Meerdere locatie mogelijkheden

Wilt u liever niet met de boot naar een waddeneiland, kies dan voor een teamevent locatie op het vaste land. Bij ons is alles mogelijk.

Het Teamevent+ is kortom een programma voor het hele team dat nèt even anders is.

Meer informatie ontvangen?

Bel 06 1158 6440 of stuur een WhatsApp!

Volg ons