Stel je vraag

Suppen on tour

SUPPEN in Meppel, dat kan bij ons!

Al peddelend op de SUP is de ultieme mogelijkheid om Meppel eens vanaf het water te bekijken. Onze ervaring is dat je het op de SUP op een heel andere manier beleeft, dan vanaf het land! Onze SUP-locatie is gevestigd op de camperplaats aan het Westeinde 43 (achteraan de camperplaats). Met Stand-Up Paddle beweeg jij je voort op een soort surfplank door gebruik te maken van een peddel.

Locatie

Vanaf onze SUP-locatie kun je meerdere kanten op. Je kunt de vaart afvaren richting de Westerkade en dan kun je tot aan het voormalige politiebureau komen. En je kunt over het Westeinde, voor de molen langs op de Reest door het Wilhelminapark. Dat zijn echt mooie routes. Suppen in Meppel is voor iedereen geschikt, mits je je zwemdiploma hebt. Het is even balans zoeken, maar voor iedereen goed te doen.

Openingstijden

Vanaf 5 juni zijn wij geopend in de weekenden. Doordeweeks kan er gesupt worden op reservering. Vanaf woensdag 6 juli tot en met 28 augustus zijn wij geopend van woensdag tot en met zondag. *voor de actuele openingstijden zie onze reserveringspagina

Prijzen

SUPPEN – €17,95 voor 1,5 uur – €22,50 voor 2 uur Mammoet SUP – €15,00 p.p. voor 1 uur

Reserveren

We hebben twintig borden klaarstaan. Je kunt zo aan komen lopen, maar reserveren kan natuurlijk ook. Onze supverhuur locatie is aan Westeinde 43 te meppel op de Camperplaats.

Meer informatie ontvangen?

Bel 06 1158 6440 of stuur een WhatsApp!

Volg ons